Kertotauluja SpuQ-sovelluksen avulla

Kertotaulusovellus, opi kaikki kertotaulut

Tämä sovellus perustuu siihen, mitä olemme tällä sivustolla panneet merkille. Harjoitukset vastaavat toisiaan ja tarjoavat innovatiivisen tavan oppia kertotaulut. Tämän sovelluksen avulla edistymistä on helppo seurata. Se auttaa kertotaulujen opettelussa paljon.

- Viiden vaiheen ohjelma
- Erilaisia harjoituksia ja nopeustestejä
- Ansaitse mitaleja ja todistuksia
- Seuraa edistymistäsi

Lataa nyt ilmaiseksi!

Lataa nyt ilmaiseksi! ios Lataa nyt ilmaiseksi! Android


Kertotaulusovelluksen esimerkki 1Kertotaulusovelluksen esimerkki 2Kertotaulusovelluksen esimerkki 3

iPhonelle, iPadille ja Androidille sopiva SpuQ-sovellus käy kaikille, jotka haluavat oppia kertotaulut kunnolla. Tarjolla on monia erilaisia tapoja, joilla kertotauluja voi harjoitella. Sovelluksessa voi hankkia myös eritasoisia todistuksia. Tämä opetuksellinen sovellus auttaa sinua edistymään. Etuna on se, että tulokset voi tallentaa, joten voit helposti seurata edistymistäsi.

Kuinka sovellus toimii?

Tämä kertotaulujen oppimiseen suunnattu sovellus tarjoaa erilaisia tapoja harjoitella. Viiden vaiheen opetusohjelma, todistukset, nopeustestit ja 1 vs 1 -haaste. Voit ansaita tähtiä jokaisessa harjoituksessa. Tähdet näkyvät valikossa, joten edistymisen seuraaminen on helppoa .

Viiden vaiheen ohjelma on järjestelmällinen tapa opetella kertotauluja. Kaikki lähtee perusteista. Ensin luetaan kertotauluja, sitten tehdään helppoja harjoituksia ja lopuksi suoritetaan testi todistusta varten.

Opi kertotaulut yhdessä SpuQ-maskotin kanssa.

Tämä opetussovellus on kokonaan englanniksi.

Mainos:
pin it