Vastuuvapauslauseke

Vastuuvapauslauseke ja yksityisyyden suojaa koskeva yleinen Tietosuoja

Kertotaulut.com on nettisivu, joka on luotu auttamaan kertotaulujen opettelussa ja harjoittelussa. Kertotaulut.com ei ole vastuussa suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat tällä sivustolla olevasta informaatiosta, kolmannen osapuolen tuottamasta sisällöstä tai sähköpostisisällöstä. Kertotaulut.comin sisällöntuottajat eivät ole millään tavalla vastuussa tarjolla olevien palvelujen väärinkäytöstä.

Sisäänkirjautuminen ja yksityisyydensuoja

Sinun pitää luoda tili tallentaaksesi tuloksesi. Sivustoa voi käyttää myös ilman tiliä, mutta silloin tuloksia ei tallenneta. Tilille kirjautumalla voit katsoa voittamiasi mitaleita ja ansaitsemiasi todistuksia. Sinulta kysytään myös vanhempasi tai opettajasi sähköpostiosoitetta. Sitä käytetään vain salasanan lähettämiseen, jos olet unohtanut sen. Sinun ei tarvitse antaa sähköpostia, mutta ilman sitä emme voi lähettää salasanaasi, jos olet unohtanut sen.

Tietojen turvaaminen kirjautuessa

Aina, kun käsittelemme tietoja, ylläpidämme kunnollisia teknisiä ja organisatorisia keinoja. Tekniikan avulla estämme tietojen luvattoman käytön, niiden muuttamisen, paljastumisen tai menettämisen. Tulokset ovat sekä lasten että vanhempien katsottavissa. Me emme myy henkilötietoja ulkopuolisille organisaatioille tai muille yrityksille. Jos sinulla on kysyttävää tavoista, joilla käsittelemme tietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä lomakkeen kautta.

Tietosuojailmoitus

Kaikissa Kertotaulut.comin ja sen kumppaneiden mainoksissa saatetaan käyttää evästeitä mainoskampanjoiden laadun parantamiseksi. Näiden evästeiden avulla seurataan mm. sitä, vierailetko sivuilla, jossa esiintyy näitä mainoksia. Tältä sivustolta lataaminen tapahtuu omalla vastuullasi. Emme korvaa mahdollisia vahinkoja, jotka aiheutuvat sivuston sisällön käytöstä, lataamisesta tai asennuksista. Kertotaulut.com pidättää oikeuden muuttaa tätä vastuuvapauslauseketta. Kaikki muutokset julkaistaan tällä sivulla. Internet-kehitystä ja sovelluksia koskeva lainsäädäntö kehittyy koko ajan, joten se, mikä on sallittua tai kiellettyä, ei aina ole selvää ja yksilölliselle tulkinnalle saattaa olla tilaa. Siksi huolellisuudestamme ja kunnioittavista aikeistamme huolimatta tekijänoikeuden haltija voi olla sitä mieltä, että hänen etunsa ovat vaarassa. Ota tällaisessa tapauksessa meihin yhteyttä lomakkeen kautta.