1-kertotaulu harjoitukset


Katso laskentataulukko

Katso laskentataulukko

Katso laskentataulukko

Katso laskentataulukko

Ilmaiset yhden kertotaulun harjoitukset

Täältä löydät monenlaisia hauskoja harjoituksia, joiden avulla voit harjoitella yhden kertotaulua. Nämä harjoitukset on luotu niin, että oppilaat oppivat kertotaulut säännöllisen harjoittelun ja toistamisen kautta. Harjoituksiin kuuluu mm. tehtäviä, joissa oppilaiden on yhdistettävä viivalla kysymykset ja oikeat vastaukset sekä suoritettava peräkkäin monta erityyppistä tehtävää. Online-harjoitusten lisäksi laskuja voi tehdä myös paperilla.

Yleensä yhden kertotaulun oppiminen alkaa koulussa. 5-vaiheinen ohjelma ja harjoitustehtävät helpottavat ja tukevat oppimista. Kun yhden kertotaulu on opittu, ryhtyvät oppilaat luonnollisesti opettelemaan kahden kertotaulua. Jos opit yhden kertotaulun käyttämällä numeroviivaa, jatkat aina siirtymällä yhden numeron eteenpäin. Nämä harjoitukset sopivat erityisesti kakkos- ja kolmosluokkalaisille.

Kertotaulujen oppiminen luo pohjan haastavammille laskutoimituksille ja matemaattiselle ymmärrykselle yleisesti. Sivustomme tehtävät tukevat erityisesti alakoulussa tapahtuvaa matematiikan opetusta. Yhden kertotaulun oppimiseen luodut tehtävät, jotka ovat sekä tulostettavassa että tallennettavassa (pdf) muodossa, ovat tarkoitettu etenkin alakoulun oppilaille. Voit myös luoda omat kertotaulutehtäväsi käyttämällä tehtävägeneraattoria. Nämä tehtävät luodaan satunnaisesti, joten tarjolla on rajaton määrä harjoituksia, joita voit tehdä sekä koulussa että kotona.

Mainos:
pin it