2-kertotaulu harjoitukset


Katso laskentataulukko

Katso laskentataulukko

Katso laskentataulukko

Katso laskentataulukko

Ilmaiset kahden kertotaulun harjoitukset

Tulosta tai tallenna nämä ilmaiset kahden kertotaulun harjoitukset. Ne on luotu erityisesti alakoulun oppilaille kertotaulujen harjoittelua ja mieleen painamista varten. Nämä tehtävät ovat myös osa monen opettajan säännöllistä tuntisuunnitelmaa. Sen lisäksi että kertotauluja harjoitellaan koulussa, niitä voi harjoitella myös kotona tai kerrata silloin kun ylimääräinen harjoittelu on tarpeen.

Kahden kertotaulu opitaan heti yhden kertotaulun jälkeen. Kahden kertotaulun jälkeen siirrytään usein joko kymmenen tai viiden kertotauluun. Jos harjoittelet kahden kertotaulua käyttämällä numeroviivaa, siirryt aina kaksi numeroa eteenpäin, eli numerosta 2 numeroon 4, 6, 8, 10 jne. Tärkeintä on aina hypätä yhden numeron yli. Tämä kikka auttaa sinua muistamaan oikeat vastaukset ja tarkistamaan nopeasti saamasi tulokset.

Kertotaulujen oppiminen luo pohjan haastavammille laskutoimituksille ja matemaattiselle ymmärrykselle yleisesti. Sivustomme tehtävät tukevat erityisesti alakoulussa tapahtuvaa matematiikan opetusta. Yhden kertotaulun oppimiseen luodut tehtävät, jotka ovat sekä tulostettavassa että tallennettavassa (pdf) muodossa, ovat tarkoitettu etenkin alakoulun oppilaille. Voit myös luoda omat kertotaulutehtäväsi käyttämällä tehtävägeneraattoria. Nämä tehtävät luodaan satunnaisesti, joten tarjolla on rajaton määrä harjoituksia, joita voit tehdä sekä koulussa että kotona.

Mainos:
pin it