4-kertotaulu harjoitukset


Katso laskentataulukko

Katso laskentataulukko

Katso laskentataulukko

Katso laskentataulukko

Ilmaiset neljän kertotaulun harjoitukset

Jos haluat harjoitella tai kerrata neljän kertotaulua eri harjoitusten avulla, olet tullut oikeaan paikkaan! Näistä harjoituksista saat käsiisi erittäin arvokasta opetusmateriaalia. Voit käyttää niitä kertotaulun harjoitteluun sekä kotona että koulussa.

Valitettavasti neljän kertotaulun oppimiseen ei liity mitään erityisiä muistikikkoja. Muistamista helpottaa kuitenkin se, että yleensä tähän kertotauluun tullaan sen jälkeen, kun hallussa ovat jo numeroiden 1, 2, 3, 5 ja 10 kertotaulut. Eli jos olet jo oppinut kyseiset kertotaulut, hallitset jo puolet neljän kertotaulusta, kuten 1 x 4 = 4, 2 x 4 = 8, 3 x 4 = 12, 5 x 4 = 20 ja 10 x 4 = 40. Tästä onkin helppo jatkaa. Kun teet harjoituksiamme, opit nopeasti puuttuvat summat.

Kertotaulujen oppiminen luo pohjan haastavammille laskutoimituksille ja matemaattiselle ymmärrykselle yleisesti. Sivustomme tehtävät tukevat erityisesti alakoulussa tapahtuvaa matematiikan opetusta. Yhden kertotaulun oppimiseen luodut tehtävät, jotka ovat sekä tulostettavassa että tallennettavassa (pdf) muodossa, ovat tarkoitettu etenkin alakoulun oppilaille. Voit myös luoda omat kertotaulutehtäväsi käyttämällä tehtävägeneraattoria. Nämä tehtävät luodaan satunnaisesti, joten tarjolla on rajaton määrä harjoituksia, joita voit tehdä sekä koulussa että kotona.

Mainos:
pin it