Kuinka Blocky Multiplication -peliä pelataan

Suuntaa uuteen seikkailuun Blocky-papukaijan kanssa tässä hauskassa kertotaulupelissä. Blocky on erityinen papukaija, joka kykenee kasvamaan palikoilla. Blocky voi lisäksi kutistua osumalla muihin palikoihin. Vältä kaikkia esteitä kasvattamalla Blockyä tai odottamalla oikeaa hetkeä. Tässä opettavaisessa pelissä tehtävänäsi on auttaa papukaijaasi läpäisemään kaikki tasot.

Ennen kuin voit aloittaa tason toden teolla, sinun tulee ratkaista kertolasku. Oikeassa yläkulmassa on kertolasku ja tason alussa sinulle annetaan kaksi vastausvaihtoehtoa. Jos valitset oikean vastauksen, taso alkaa toden teolla ja Blockyn nopeus kiihtyy. Mitä pidemmälle pääset pelissä, sitä hankalammiksi kertolaskukysymykset tulevat.

Kohtaat tasoilla monenlaisia esteitä, kuten mäkiä, syviä kuoppia ja ahtaita tunneleita. Vältä esteitä ja ole kärsivällinen, sillä peli päättyy, jos osut toiseen palikkaan papukaijallasi. Myöhemmin seikkailussasi tulet kohtaamaan muunlaisiakin vaaroja, kuten piikkejä, vihreitä hirviöitä ja pohjattomia rotkoja. Saatat jopa löytää lentämään kykenevän vihreän hirviön. Ole siis varovainen!

Voit lisäksi kerätä kolikoita pelatessasi. Käytä kolikoita ostaaksesi Blockylle uusia kavereita, kuten kirahvin, krokotiilin tai pandan. Pyri keräämään mahdollisimman monta kolikkoa hankkiaksesi kaikki Blockyn kaverit.


pin it