Multiplication Mage

Tervetuloa Multiplication Mage -peliin, jännittävään kokemukseen täynnä taikaa, hirviöitä ja kertotauluja. Pelaat urheana velhona, joka on kokenut taikamestari, maailmassa, joka on täynnä kummallisia otuksia. Hio taikataitojasi, väistele kuolettavia esteitä ja päihitä kauhistuttavia vihollisia luotettavan taikasauvasi turvin. Tässä maailmassa voimasi eivät kuitenkaan pohjaudu pelkästään taikuuteen: salainen aseesi on kykysi laskea kertotauluja.

Kunkin tason lopuksi matkasi keskeytyy kertotauluporttien edessä. Silloin sinulle esitetään yksi tai kaksi kertotaulukysymystä. Kunkin oikean vastauksen myötä portti avautuu hiukan enemmän. Vastaa kaikkiin kysymyksiin oikein, niin pääset siirtymään seuraavalle tasolle. Jos kuitenkin vastaat väärin, joudut pelaamaan tason uudelleen.

Matkasi varrella löydät tasoilta kerättäviä kolikoita ja tähtiä. Nokkelat velhot voivat löytää kultakin tasolta salaisia alueita, jotka pursuavat palkintoja ja ennennäkemättömiä aarteita.

Pelin jokainen maailma avaa eteesi uuden teeman ja uusia haasteita. Aloita seikkailusi vehreässä metsämaassa, joka on täynnä ihastuttavia eläimiä ja henkeäsalpaavia maisemia. Siellä opit taikojesi perusteet ja hiot kertotaulutaitojasi.

Metsämaasta siirryt aavikon erämaahan, joka koettelee kestävyytesi ja mielesi vikkelyyden rajoja. Tuossa rutikuivassa maassa asuu vahvaksi kasvaneita olentoja, ja kertotauluhaasteet muuttuvat monimutkaisemmiksi.

Kunkin maailman lopussa tiellesi astuu minipäävihollinen, valtava olio, jonka ainutlaatuiset kyvyt vaativat sinulta ainutlaatuista strategiaa sen päihittämiseksi. Voit päihittää viholliset hyödyntämällä taikuutta ja erikoiskykyjäsi.


pin it