X-mas Times Tables

Pelin kuvaus

Valmistaudu opettavaiselle seikkailulle Xmas Times tables -pelin lumen peittämässä maailmassa. Olet pelin joulupukki ja tehtäväsi on kerätä kaikki eri tasoille levitetyt kimaltavat joulupallot. Mutta se on haastavampaa kuin miltä se kuulostaa!

Yritä päästä tason loppuun turvallisesti hyppimällä tasoille ja liukumalla alas ramppeja. Mutta varo putoamasta jäiseen veteen. Yksikin väärä askel, ja häviät.

Talven ihmemaa on täynnä yllätyksiä, eivätkä ne kaikki ole ystävällisiä. Varo vaarallisia jäähirviöitä, kuten äkäisiä lumiukkoja, jättijetejä ja lentäviä pingviinejä. Ne kaikki yrittävät pysäyttää joulupukin. Sinulla on vain kolme elämää. Jos hirviöt saavat sinut kiinni tai astut harhaan, menetät sydämen. Jos menetät kaikki sydämet, peli päättyy ja sinun on aloitettava alusta.

Kun keräät 10 joulupalloa, saat lumipallon. Voit käyttää lumipalloja taistelussa jäisiä vihollisia vastaan.

Kun uskot saavuttaneesi tason lopun, sinua odottaa uusi haaste. Sinun on vastattava kertotaulukysymykseen tai pariin ennen kuin pääset seuraavalle tasolle. Hyppää kohti oikeaa vastausta avataksesi oven seuraavalle tasolle. Mutta ole varovainen, sillä jos vastaat väärin, häviät ja sinun on aloitettava alusta.

30 jännittävää tasoa, jotka on sijoitettu kolmeen erilaiseen maailmaan, varmistavat, ettei pelistä puutu seikkailua. Jokaisen maailman lopussa sinua odottaa vaarallinen päävihollinen. Lyö päävihollinen edetäksesi seuraavaan maailmaan. Pelaa ja pidä hauskaa!


pin it