Pelasta eläimet

Pelasta eläimet -peliohjeet

Laita vaelluskengät jalkaan ja safaritakki päälle. Sinä ja safaritiimisi lähdette suureen viidakkoon pelastamaan eläimiä. Pääset viidakon läpi ratkaisemalla kaikki kertolaskutaulukoiden summat safaritiimin kanssa. Saat safaritiimiltä myös kartan, joka sisältää kaikki eläimet, jotka sinun täytyy löytää viidakosta.

Ennen kuin voit alkaa etsiä eläimiä, sinun täytyy valita, mitä kertotauluja haluat käyttää. Voit valita numeroista 1-12 ja harjoitella myös useita kertotauluja samaan aikaan. Kun olet valinnut kertotaulut, voit määritellä matkasi vaikeustason. Vaikeustaso määrittää, kuinka monta summaa sinun on ratkaistava tasosi loppuun suorittamiseksi, ja nopeuden, jolla vesi nousee.

Jos haluat suorittaa tason, sinun on ratkaistava oikein 15 tai 25 summaa, joiden lisäksi sinulla on oltava myös elämää jäljellä. Menetät elämää vastaamalla väärin, tai jos et ole tarpeeksi nopea ja vesi saavuttaa sinut. Kun olet suorittanut tason, voit tallentaa eläimen ja ottaa kuvan.

Pääset pelin loppuun harjoittelemalla useita kertotaulun laskuja ja tallentamalla kaikki eläimet safaritiimin kanssa. Kun olet tallentanut kaikki eläimet, voit täydentää koko kartan eläinten kuvilla. Onnea tähän ilmaiseen eläimelliseen oppimispeliin, joka on tarkoitettu peruskoulun matematiikan opiskelua varten!


pin it