Figo and Friends

Figo hukkasi kaikki ystävänsä pelatessaan piilosta. Auta Figoa löytämään kaikki ystävänsä!

Vastaa kaikkiin kysymyksiin edetäksesi seuraavalle tasolle. Kun etsit vastausta, muista välttää vaaroja ja vihollisia. Voit lyödä vihollisesi hyppäämällä niiden päälle. Viimeisellä tasolla voit pelastaa ystäväsi, mutta ensin sinun on voitettava suuri hirviö.
Ohjaimet toimivat nuolinäppäimillä, voit hypätä painamalla CTRL ja vastata painamalla välilyöntiä.

Pelin tavoitteena on vastata oikein kaikkiin kertotaulukysymyksiin, ja jos kaikki vastaukset ovat oikein, siirryt seuraavalle tasolle. Pelin aikana voit myös kerätä kolikoita ja tähtiä ja kasvattaa näin pistemäärääsi. Jos kysymykset ovat liian vaikeita tai aikasi ei riitä, voit myös etsiä sydämiä ja kelloja saadaksesi lisäelämiä ja lisäaikaa. Tämä edistää myös kokemustasoasi.

Vastustajat ovat kätkeneet Figon ystävät hyvin eri maailmoihin, kuten linnaan, viidakkoon, Egyptin pyramideihin ja jopa ulkoavaruuteen. Piilopaikat on suojattu erilaisilla esteillä, kuten piikeillä ja ovilla, joihin sinun on löydettävä avain. Ja ympärillä lentelee erilaisia hirviöitä, kuten lepakoita, haamuja ja avaruusaluksia. Ympärillä on myös käveleviä hirviöitä, kuten muumioita, sieniä ja velhoja. Maailman viimeisellä tasolla on vielä megahirviö, joka sinun on voitettava, jotta voisit vihdoin vapauttaa yhden ystävistäsi. Kun vapautat ystäväsi, hän liittyy ystäväsivulle. Täällä voit valita, kenen kanssa haluat pelata. Pelaa ja opi!


pin it