Multiplication Duck

Kuinka Math Multiplication Duck -peliä pelataan?

Multiplication Duck -ankka tarvitsee apuasi uudessa seikkailussaan. Myrskyn aikana Multiplication Duck -ankka eksyi ja päätyi tuntemattomaan maailmaan. Tässä lasten kertotaulupelissä sinun tehtävänäsi on auttaa Multiplication Duck -ankkaa pakenemaan tästä maailmasta läpäisemällä kaikki tasot.

Ainoa tapa läpäistä taso on löytää taika-avain. Avain ilmestyy vasta, kun olet vastannut kaikkiin kertotaululaskuihin oikein. Ole kuitenkin varovainen, sillä jos vastaat kertotaululaskuun väärin, sinun tulee aloittaa alusta. Jos sinulla on avain, lukittu ovi avautuu ja voit kulkea sen läpi. Tässä maailmassa on myös monia vaaroja. Lattiassa tai katossa voi olla piikkejä, joihin sinun ei tule koskea. Joskus piikkien alla lymyilee hyönteisiä tai ne eivät muuten vain ole kiinni paikoillaan, jolloin piikit voivat liikkua tai pudota.

Sinulla on 15 sekuntia aikaa läpäistä kukin taso. Pyri siis suunnittelemaan etukäteen, mitkä vastaukset haluat napata ennen kuin aika loppuu. Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin oikein, sinun tulee vielä hakea avain ja kulkea ovesta, joten muista ottaa myös se huomioon. Tämä on ilmainen kertotaulujen harjoittelupeli 3.–4. luokan oppilaille. Pelaa tätä tai muita opettavaisia pelejä!


pin it