Rally V10 -pelin kuvaus

Mene uuteen autoosi ja todista, että olet nopein! Pelin alussa sinun pitää ensin tehdä tärkeä päätös. Pelaatko kertolaskua (harjoittelemalla kertotauluja) ja osasummia, vai valitsetko yhteen- ja vähennyslaskutehtävät? Kun olet päättänyt, voit valita viidestä eri kuskista ja neljästä eri autosta (jokaisella autolla on omat yksilölliset ominaisuudet). Joku auto voi olla esimerkiksi vahva mutta hitaampi, kun taas toinen voi olla vähemmän vahva mutta nopeampi. Valitse haluamasi kuski ja auto aloittaaksesi pelin. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä voit antaa kuskillesi myös nimen!

Kun aloitat pelin, menet aluksi autotalliin. Autotalli toimii tukikohtanasi tarjoten runsaasti tekemistä. Voit esimerkiksi aloittaa kisan, vierailla bensa-asemalla, järjestää turnauksen, ostaa osia, säätää ajoneuvoasi tai hankkia tarroja.

Tämän pelin tärkein tavoite on voittaa sekä yksittäisiä kisoja että turnauksia. Voittaaksesi kisan sinun pitää luonnollisesti tulla maaliin ensimmäisenä, joten sinun tulee varmistaa, että autosi on aina valmiina matkaan. Autosi bensatankin pitää olla täynnä, ja sinun myös tehdä töitä sen suhteen. Esimerkiksi moottori pitää olla oikein säädetty ja renkaissa pitää olla tarpeeksi ilmaa. Voit säätää moottoria itse kiristämällä ruuveja sopivasti ja pyörittämällä hammasratasta oikeaan aikaan. Varmista myös, että rengaspaine on asetettu optimaaliselle nopeudelle. Kun bensatankkisi on täynnä, moottori on säädetty ja renkaissa on tarpeeksi ilmaa, voit aloittaa kisan!

Nyt kun ajoneuvosi on valmisteltu, voit aloittaa kisan. Sinun pitää kuitenkin ensin päättää, minkälaisia tehtäviä haluat tehdä. Kun olet päättänyt, hauskuus voi alkaa. Kisan aikana sinun pitää vastata tehtäviin mahdollisimman nopeasti. Jos valitset oikean vastauksen, autosi vaihtaa vaihdetta ja lisää nopeutta. Pidä aina huolta, että olet tarpeeksi nopea. Ja muista: jos valitset väärän vastauksen, autosi hidastuu. Yritä aina säilyttää maksiminopeus tullaksesi ensimmäisenä maaliin.

Jos suoriudut kisasta onnistuneesti, sinut palkitaan palkintoseremoniassa kolikoilla. Kolikoita voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Voit esimerkiksi ostaa bensaa tai korjata ajoneuvoasi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kolikoita myös hankkiaksesi uusia osia, ostaaksesi tarroja tai antaaksesi ajoneuvollesi eri värin. Kolikoita voi ansaita myös avaamalla saavutuksia. Saavutuksia avataan suorittamalla tehtäviä, esimerkiksi keräämällä kymmenen kolikkoa, voittamalla viisi kisaa tai vastaamalla oikein useaan kysymykseen.


pin it