My Smart Horse

Tervetuloa My Smart Horse -peliin!

Ensin valitset jockeyn ja sitten hevosen. Muista antaa hevosellesi kiva nimi! Ratsasta hevosellasi kisoissa harjoitellaksesi kertotaulua kohta kerrallaan. Tai voit liittyä turnaukseen ja kilpailla 15 eri paikassa ympäri maailman. Kerää kaikki saavutukset ja tule mestariksi!

Sinun tarvitsee ohittaa kaikki voittaaksesi kisan, mutta tämä ei ole helppoa. Sinun on vastattava moneen kertotaulukysymykseen ja hypittävä esteiden yli voidaksesi saada mahdollisuuden voittoon. Kisaa käydään sekä tasamaalla että hyppien, joten saatat joutua harjoittelemaan runsaasti voittaaksesi. Kisoja käydään sora- ja ruohoradoilla.

Turnausten aikana matkustat ympäri maailman ja voit osallistua tunnettuihin kisoihin, kuten Melbourne Cupiin, Epsom Derbyyn ja Dubai World Cupiin.

Talli on se paikka, jossa pidät hevosesi terveydestä hyvää huolta ja varmistat että hevosellasi riittää energiaa. Voit hoitaa hevostasi sienillä, harjaamalla sekä vedellä kisan jälkeen. Varmistaaksesi, että hevosellasi on tarvittavasti energiaa, voit ostaa hevosellesi ruokaa, kuten omenoita, heinää ja viljaa.

Jos haluat ostaa hevoskaupasta jotakin, tarvitset kolikoita. Saat niitä vastaamalla kysymyksiin oikein, voittamalla kilpailuja tai avaamalla saavutuksia. Jos haluat avata uusia tuotteita, sinun on voitettava turnauksia maailmankartalla. Tämän jälkeen voit ostaa esimerkiksi uuden satulan, hevosenkengät, huovan tai riimun. Onnea matkaan tämän ilmaisen opettavaisen hevospelin kanssa, jonka avulla opit alakoulun matematiikkaa.


pin it