Highway Times Tables

Peliohjeet – Highway Times Tables

Highway Times Tables on jännittävä kilpa-ajopeli, joka auttaa sinua oppimaan kertotauluja. Tässä pelissä ajat ruuhkaisella maantiellä kauniiden kaupunkien välillä. Tavoitteesi on välttää autoja ajaessasi tiellä. Mitä nopeammin ajat, sitä enemmän pisteitä saat, ja jos ohitat auton, saat bonuspisteitä.

Ajaessasi kohtaat kertotaulukysymyksiä 1–12 kertotauluista. Tiellä on neljä mahdollista vastausta, ja sinun ajettava oikean vastauksen halki jatkaaksesi. Jos valitset väärän, peli päättyy. Peli on siis paitsi haastava kilpa-ajopeli, myös hauska tapa oppia matematiikkaa. Opit kertotaulut nopeasti aivan kuin opit ajamaan kilpaakin. Jos olet hyvä kertotauluissa, on helpompaa ratkaista matemaattisia ongelmia luokassa. Tämä auttaa sinua myös muissa aineissa alakoulussa, sillä matematiikkaa on melkeinpä joka paikassa.

Highway Times Tables -pelissä voit autoilun ja oppimisen lisäksi myös muokata autoasi oman makusi mukaan. Voit maalata autosi eri väreillä ja tehdä siitä ainutlaatuisen. Voit myös valita uudet renkaat, jolloin autoa on parempi ajaa ja se näyttää hienommalta. Voit jopa säätää autosi jousitusta saadaksesi erilaisen ajotuntuman. Ja jos todella haluat erottua joukosta, voit koristella autosi tarroilla, spoilereilla ja sireeneillä. Pelissä on kaikkiaan 14 erilaista autoa, joita voit ajaa ja muokata.

Highway Times Tables -pelissä on neljä erilaista peliä, joita voit pelata. Yksisuuntainen-tilassa kaikki autot kulkevat samaan suuntaan, jolloin kisa on nopea ja jännittävä. Kaksisuuntaisessa Vastakkaiseen suuntaan -tilassa ajaminen on vaikeampaa, sillä jotkut autot kulkevat toiseen suuntaan. Aikaa vastaan pelattavassa Aikahyökkäys-tilassa sinun on ratkaistava mahdollisimman monta ongelmaa ennen ajan loppumista. Ja nopeutta vaativassa Nopeuspommi-tilassa sinun on ajettava nopeasti. Jos ajat liian hitaasti, pommi räjähtää ja peli päättyy.


pin it