Panda Resort Game

Kuinka Panda Resort Game -peliä pelataan?

Panda Resort Game -pelissä sinun tehtävänäsi on hallinnoida ainutlaatuista lomakylää, joka on varattu pandojen hoitoon ja viihdyttämiseen. Päätavoitteena on laajentaa ja päivittää lomakylän tiloja, kuten vierashuoneita, teepuutarhoja ja ruokasaleja, joissa pandat voivat syödä bambua. Pelaajan täytyy hoitaa lomakylässä monia asioita, kuten siivousta sekä työntekijöiden kuten tarjoilijoiden ja siivoojien palkkaamista, jotta asiakkaat nauttivat lomastaan.

Hallinnollisen puolen lisäksi peli on matemaattisesti opettavainen, sillä jokainen tärkeä päätös, kuten päivitykset ja palkkaamiset, tuo esiin kertotaulukysymyksiä. Oikeat vastaukset voivat tuoda bonuksia ja edesauttaa lomakylän kehittymistä. Pelistä löytyy myös monenlaisia haasteita, kuten tuohtuneiden asiakkaiden kohtaamista ja rikkinäisten asioiden korjaamista, jotka vaativat nopeita ratkaisuja toiminnan sujumiseksi. Tämä opettavainen peli auttaa sinua harjoittelemaan kertotaulukokeeseen, vaikka sinulle ei olisi tarjolla matematiikan lisäopetusta lähi- tai etäopetuksena. Panda Resort Game -peli on eräs parhaista opetuspeleistä, joita käytetään monissa matematiikan opetuskeskuksissa ja opistoissa.

Pelaajat ansaitsevat rahaa, jota voi käyttää lomakylän parantamiseksi päivittämällä huoneita, lisäämällä lomakylän suosiota ja houkuttelemalla lisää asiakkaita. Bonusjärjestelmä palkitsee kertotaulukysymyksiin oikein vastaavia pelaajia tarjoamalla palkintoja, kuten lisärahaa tai nopeampia työntekijöitä, jotka vuorostaan edesauttavat lomakylän laajentamista. Tärkeimpänä tavoitteena on luoda menestyvä pandojen lomakylä, jossa pandavierailijoiden toiveet täyttyvät samalla kun lomakylän tiloja kehitetään ja laajennetaan. Tärkeintä kaikista on se, että tämä peli auttaa sinua valmistautumaan matematiikan tunneille ja kotiläksyjen tekemiseen.

Pelin ohjaimet

Panda Resort Game -pelissä pelaaja voi ohjata hahmoaan joko hiirellä tai näppäimistöllä (WASD- tai nuolinäppäimet). Hahmon on pysyttävä paikoillaan toimintaympyrän kohdalla suorittaakseen toimintoja, kuten huoneen siivousta tai asiakkaiden palvelua.

Liikkuminen – hiiri, WASD- tai nuolinäppäimet Toiminnot – seiso paikoillaan toimintaympyrässä


pin it