Sticky Tables

Kuinka Sticky Tables -kertotaulupeliä pelataan

Tässä pelissä pelaat tahmealla hahmolla, joka voi liikkua ainoastaan hyppäämällä. Voit hypätä painiketta painamalla. Mitä pidempään pidät painiketta pohjassa, sitä korkeammalle hyppäät. Tavoitteenasi on kulkea kunkin tason erilaisten esteiden läpi ja päästä tason loppuun. Pelissä on lukuisia tasoja, joista jokainen pitää sisällään uusia haasteita ja kysymyksiä ratkottavaksesi.

Peli ei ole pelkkää hyppelyä – se on lisäksi mukaansatempaava tapa oppia. Kunkin tason lopuksi sinulle esitetään kertotaulukysymys. Oikean vastauksen antaminen antaa sinulle tähtiä, kun taas väärä vastaus johtaa tason uudelleen pelaamiseen. Ansaitset kolme tähteä vastaamalla oikein kaikkiin kysymyksiin. Voit valita kertotauluista 1–12 sen mukaan, mitä haluat harjoitella. Voit vaihtaa valintojasi milloin tahansa, vaikka keskellä tason pelaamista.

Edetessäsi eri tasoille ansaitset kolikoita, joita voit käyttää kaupassa tehdäksesi tahmeasta hahmostasi eri näköisen. Valittavissa on useita hauskoja vaihtoehtoja, kuten leijona, gekko, panda ja jopa lohikäärme. Lisäksi valittavissa on erilaisiin juhliin soveltuvia vaihtoehtoja, kuten joulupukki tai pelottava kurpitsa. Jos kolikkosi pääsevät loppumaan, voit ansaita niitä ratkaisemalla lisää kertotaulukysymyksiä. Jos jokin tasoista osoittautuu hankalaksi, voit jättää sen väliin vastaamalla pelkästään kysymyksiin. Valmistaudu siis hyppimään, pomppimaan ja loikkimaan tiesi tämän hauskan ja opettavaisen pelin läpi.

Tämä matematiikan opetusohjelman peli auttaa sinua oppimaan kertotauluja verkossa ilman jäsenyyttä. Se auttaa ala-asteen matematiikassa.

Pelin ohjaimet

Tässä pelissä ohjaat tahmean hahmon hyppyjä painamalla hiiren painiketta tai mobiililaitteen ruutua ja pitämällä sitä pohjassa pohjassa lisätäksesi hypyn korkeutta. Ajoitus ja tarkkuus ovat tärkeitä kulkiessasi kunkin tason esteiden ohitse.

Hyppy – vasen hiiren painike tai paina ruutua


pin it