Figo's Factory

Figo and Friends -pelin Figo auttaa tänään kertotaulutehtaassa. Suuret koneet tekevät lapsille lahjoja kertotaulutehtaassa joka päivä. Lahjat on ensin lajiteltava oikeaan toimituslaatikkoon. Tehtaassa on laatikoita, joissa on numero. Kun ratkaiset lahjan kertotaulupulman, tiedät, mille lastauslaiturille lahjan pitäisi mennä.

Yhdessä Figon kanssa sinun on varmistettava, että paketit noudetaan ja viedään oikealle lastauslaiturille. Lahjat kulkevat ulos tehtaalta liukuhihnaa pitkin ja putoavat alas värillisestä suppilosta. Koita napata lahjat pudottamatta niitä. Kun olet napannut kaikki lahjat, voit mennä lajitteluhuoneeseen. Sinun on ratkaistava pulmat nopeasti ja laitettava lahjat oikeaan laatikkoon. Kun kaikki paketit on lajiteltu, voit poimia jälleen uusia. Kun kuorma on täynnä, työ on tehty ja laatikot voidaan toimittaa lapsille. Saat päivän päätteeksi tähtiä, kolikoita ja timantteja, jos toimitat kaikki laatikot. Voit saada kolikoilla apuun uusia ystäviä Figolta.

Kertotaulutehtaassa voit harjoitella kertotauluja 1–12. Mitä useampia kertotauluja valitset, sitä enemmän saat kolikoita tasoilta. Työpäivän alussa saat sydämiä. Älä menetä kaikkia sydämiäsi tai joudut aloittamaan alusta. Jos esimerkiksi pudotat lahjan, menetät sydämen. Pidä hauskaa!


pin it