Sukellusvene-laskupeli

Sukellusvene-pelin kuvaus

Harjoittele laskemista syvässä meressä tämän hauskan pelin avulla. Paranna laskutaitojasi harjoittelemalla yhteenlaskua veden alla. Voit harjoitella yhteenlaskua, vähentämistä, kertomista, jakamista ja yhdistettyjä laskuja. Kun olet valinnut laskutyypin, voit valita määrän ja vaikeustason. Kaikki harjoitukset sopivat 7–11-vuotiaille koululaisille.

Kun olet sukellusveneessä, voit aloittaa harjoittelun. Kerää kaksi kuplaa, joissa on numeroita, ja kulpa, jossa on erikoismerkki, jolla teet laskutoimituksen. Valitse sitten kupla, jossa on oikea vastaus.

Jos valitset väärän vastauskuplan, menetät osan terveydestäsi. Varo vaarallisia kaloja veden alla. Jos kala osuu sukellusveneeseesi, menetät myös osan terveydestäsi. Kun terveyspalkki on kulunut loppuun, peli on ohi.

Voit ansaita timantteja ja löytää kolikoita kaikilla tasoilla. Kolikot ilmestyvät näkyviin, kun annat oikean vastauksen, ja kun olet suorittanut tason, sinut palkitaan timantilla. Pelissä voit ansaita yhteensä 120 timanttia. Kolikoiden avulla voit ostaa myymälästä uusia sukellusveneitä.

Onnea syvänmeren seikkailuun!


pin it