100 sekuntia

Mainos:

Kuinka moneen kysymykseen ehdit vastata 100 sekunnissa?

Tämä on testi, jolla voit näyttää osaamisesi kertotauluissa. Se on myös mainio tapa harjoitella matematiikkaa. Automaatio kertotauluissa on tärkeä taito matemaattisten taitojen edistyessä.

Kuten nimestä voi päätellä, sinulla on 100 sekuntia aikaa vastata niin moneen kysymykseen kuin mahdollista. Kysymykset alkavat helpommasta ja muuttuvat vaikeammiksi, kun vastaat niihin oikein. Mitä enemmän vastaat oikein, sitä enemmän saat tähtiä. Jos luot ilmaiset tilin, tähtesi ja tuloksesi tallennetaan palkintokaappiin ja ne näkyvät parhaiden tulosten listalla.

Tämä matikkatesti kehitettiin tukemaan ala-asteen oppilaiden matematiikan oppimista. Tämän harjoituksen voi tehdä sekä koulussa että kotona. Saatko kenties enemmän pisteitä kuin opettajasi? Tämä testi tarjoaa kivan haasteen kaikille!

Kertotaulut kuuluvat tärkeisiin laskutaitoihin. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi, yritä harjoitella mahdollisimman säännöllisesti, esim. 15 min kerrallaan. Säännöllisen harjoittelun avulla parannat taitojasi ja saat lisää itseluottamusta.

Voit seurata tuloksiasi ja edistystäsi Parhaat pisteet -sivumme avulla. Huomaat pian, kuinka säännöllinen harjoittelu parantaa pistemääriä. Voit nähdä mm. omat ennätyksesi sekä päivän, viikon, vuoden ja kaikkien aikojen ennätykset. Jotta pystyisit käyttämään parhaat pisteet -toimintoa, sinun on luotava ensin oma käyttäjätili. Rekisteröityminen on ilmaista.

Kun olet antanut oikean vastauksen, saat heti uuden kysymyksen. Jos vastaat väärin, saat vielä yhden mahdollisuuden antaa oikea vastaus. Jos sekään ei onnistu, oikea vastaus ilmestyy pikaisesti näkyviin ennen seuraavaa kysymystä. Muista, että virheistäkin oppii! Kun näet oikean vastauksen, katso sitä tarkkaan ja yritä muistaa tulevia kysymyksiä varten. Tällä tavalla vastaat oikein seuraavalla kerralla.

pin it