Minuuttitesti

Mainos:

Sinulla on vain yksi minuutti

Minuuttitestissä sinulla on minuutti aikaa vastata mahdollisimman moneen kysymykseen. Kyseessä on kisa kelloa vastaan. Tämä harjoitus kehittää kertotaulutaitojasi. Ensin sinun pitää valita haluamasi kertotaulu. On mahdollista valita yksi kertotaulu, mutta myös useampia. Mitä enemmän valitset, sitä haastavampi testi on.
Kun olet valinnut kertotaulut, paina 'aloita' ja 60 sekunnin aika alkaa. Näkyviin tulee kysymys ja 12 vastausta. Valitse oikea vastaus ja esiin tulee seuraava kysymys.
Kymmenen oikean vastauksen jälkeen, vastauslaatikot vaihtuvat. Jos vastaus on oikea, syttyy vihreä valo. Jos vastaus on väärä, syttyy punainen valo. Tavoitteena on vastata mahdollisimman moneen kysymykseen mahdollisimman vähillä yrityksillä. Jokaisesta oikeasta vastauksesta saat 10 pistettä.
Minuuttitesti on hyvä lisä nopeustestiin, joka on Kertotaulut.comin suosituin testi.

Hauskaa

Oppilaat pitävät tätä testiä yleensä todella hauskana. Nopeus ja vastauksien etsiminen tekevät siitä kivan. Voit vastata nopeasti, pelissä ei ole keskeytyksiä eikä siinä tarvitse kirjoittaa mitään

Tämä peli sopii erittäin hyvin tabletille ja mobiiliin. Olemme huomanneet, että mobiilissa saadaan usein parempia tuloksia kuin pöytäkoneella.

pin it