Kertotaulupelejä


Nopeustesti ja kertotaulutodistus.:
Nopeustesti Todistus 100 sekuntia 1 minute test

Pelaa ja opi

Täällä voit opetella kertotauluja interaktiivisella tavalla. Pelin avulla kertotaulun opetteleminen on entistä hauskempaa. Pelit ovat oivaa vaihtelua nopeustestiin, todistustestiin ja koulussa opeteltaviin harjoituksiin. Opetusteho on taattu!

Näiden opettavaisten pelien avulla voi tehdä lisäharjoituksia ja oppia samalla kaikki kertotaulut. Nämä pelit on suunnattu ala-asteella opeteltavien kertotaulujen opetteluun. Voit siis näiden pelien avulla opetella kertotaulut 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ja 12. Pelien avulla opettelu on hauskaa ja interaktiivista. Tarkoitus ei ole pelkästään harjoitella vaan myös pitää hauskaa. Etuna on kuitenkin se, että samalla tulee opittua, sillä kertaus ja toisto auttavat muistamaan. On hyvä harjoitella 10-15 minuuttia päivässä, sillä toiston avulla saadaan paras tulos. Tämä parantaa lasten oppimista matemaattisissa aineissa.

Näiden matemaattisten pelien avulla on hyvä opetella kertotauluja. Ne ovat oiva lisä ala-asteen opetukseen sekä hyvä perusta matematiikkaan myös yläasteella. Harjoittelemalla hyvin ja säännöllisesti voit yllättää opettajan hyvillä vastauksilla!

Tarjolla on esimerkiksi kissapeli ja muistipeli. Kissapelissä kerätään leluja ja tavaroita kissalle. Tavaroita kerätään alustoilta, mutta uudelle alustalle pääsee vain laskemalla oikein.

Muistipelissä pelataan kysymyksillä ja vastauksilla. Voit pelata yhdellä tai useammalla kertotaululla kerrallaan. Voit myös pelata toisia vastaan, mikä on kivaa. Voit pelata vaikka luokkakaveria, ystävää tai opettajaa vastaan.


pin it